With you

KellieDot9dec
Två trötta tjejer efter en fullspäckad dag. Jösses vad stor Kellie blivit, hon växer så det knakar. 🙂
Det är verkligen svårt att inte vara hög på livet efter en härlig kväll med det bästa som finns, hundar hundar och hundar!
Hela dagen har varit väldigt normal, gick upp vid halv nio kanske, drack kaffe och åt frukost, jobbade lite och uppsökte tvättstugan. Väldigt lugnt.
Familjen Holmlund/Karlsson begav vid lunch efter en fantastisk omelätt till Tobias föräldrar för lite fika och efteråt så var vi förbi hemma hos mina föräldrar för att lämna bilen och fick med oss syster hem en stund och på en bulle.
Hade på eftermiddagen kommit på att det fanns ridhusträning hos Stockholms hundungdom i Solna och efter ett kort samtal med en klubbkompis så var det bestämt att jag skulle åka på det.  Dot är ju egentligen inte så träningsbar just nu, men lite lugnt fotgående utan speciella krav klarar hon. Men inga häftiga belöningar så vi sattsar på så in i helvete goda belöningar istället.
Kände mig verkligen superpepp när jag hetsade mot bussen där runt kvart i fem. Så skönt att bussen går fem min från mig och stannar 5-10 min från ridhuset.
Även som sagt om Dot går att träna lite med så vill jag inte att hon ska behöva gå så mycket, vi är inte riktigt där ännu.
När vi kom fram så platsade jag Dot och tänkte gå runt lite med Kellie och låta henne känna av miljön, äta lite hästbajs och se vart hon är i huvudet så att säga.
Den lilla tjejen fortsätter dock att imponera, snällare valp får man ju leta länge länge efter.
Först gick jag runt med koppel när de andra tränade men ganska snabbt så fick hon gå utan. Hon gör liksom inget dumt alls, hon springer inte fram till någon, hon låser sig inte på något och är enkelt att stoppa och kalla in. Så vi lekte, gosade och åt godis. Det är inte så tokigt med valp ändå, inte om dom är som min Kellie.<3
Dot fick även hon träna lite, lite lite lite. Hon fick gå lite fot (enbart kanske 4-5m raksträckor), köra lite ställande under gång och allmänt äta godis. Peppig var hon, önskar verkligen att hon fick hoppa runt och skälla och kampa sig galen i leksaken.. Men lilla flicka har strikta order om att hålla sig i skinnet. Vilket hon gör, för det mesta iallafall.
Fint gick hon iallafall. Fint i position, stannade jättefint på ställandet och höll sig i skinnet.
När vi satt och pausade lite så körde några agility runt om och jösses så olycklig hon blev. Hela hon ser ut som att om hon inte också får springa lite snart så dör hon.
Stackars Dotis, men tiden går fort. Det blir nog inge mer agility, men mycket annat roligt hoppas jag vi ska få uppleva tillsammans så fort du är frisk igen.
Sedan måste jag även berömma lilla valpisen, hon går efter när jag gick fot med Dot och låg snällt och ställa på sin filt jag bäddat in henne i medans hon inte fick va med.
Älskade små gullisar vad ni gör mig lycklig!
Nu blir det till att göra kväll, äta gott och sedan sova gott för en ny vecka börjar snart och det finns mycket som ska hinnas med.
Slut och stängt!

5 Replies to “With you”

 1. Fint inlägg! Man kan riktigt känna hur mkt du tycker om både Dot & Kellie <3 Kul att Kellie är så "lätt" & att Dot´s rehabilitering går åt rätt håll så hon för sakta men säkert göra allt mer 🙂 Kram från mig & syster Sly!

 2. Ja det är nästan löjligt hur glad & nöjd Kessel blir av att få “jobba” hos fåren 😀
  så kul å se att det går bra med nyskottet! =D är hemma i sthlm under jul & nyår, vore kul om vi hann ses!
  kram!

 3. Nu hittade jag hit igen ^^.
  Så skönt att läsa att Dot är på bättringsväg. Så himla söt tjej va ja sett på bilderna!
  Kellie låter som en perfekt liten valp, låna Olga en helg så ska du får se på envishet haha! 😉
  Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *