Vinterdag och ett dåligt träningspass

Efter att ha träffat Skurt, Ramonas nya stjärna, igår kväll och Mimmi så bestämde vi lite spontant att promenera vid Norrviken under söndagen.
Sagt och gjort, jag och Kellie rullade mot Norrviken kring lunch och sedan spenderades det nästan 2 h ute i snö(storme)n. Supermysigt! Jag är inte mycket för promenader i sin helhet, men med bra sällskap och inga tider att passa är det guld.
Hundarna verkade också rätt nöjda efteråt.
DSC_6741 DSC_6752 DSC_6758 DSC_6760 DSC_6743 DSC_6785 DSC_6806 DSC_6821 DSC_6825 DSC_6839 DSC_6871
Nu på kvällen så mötte jag upp Sara vid Arningehallen för en gemensam privatlektion för instruktör. Innan vi körde igång värmde jag upp Kellan med lite metall apportering och lite inkallning med ställande. Hon kändes skrikig äen om hon överhängande var tyst i utförandena. Men antar att jag tar med mig en dålig känsla sen. För när lektionen kom igång så visade vi oss verkligen från vår värsta sida. Kellan kändes opepp och låst och jag låser mig i det.
Jag är inte så tjoig och tjimmig. Egentligen ganska seriös som person och det är nog oss båda till last tyvärr. Fjärren som var huvudfokus, som jag egentligen är väldigt nöjd med hur vid får till, det gick inte alls idag.  Hon kändes berörd av allt runt om kring, fast det egentligen knappt va något runtikring? Är hon skendräktig? Vad är det med oss?
Tar rätt illa vid mig när det blir såhär. Svårt att släppa den dåliga känslan. Ush. Bort med den.
Jag tycker inte det är så ofta jag är regelrätt missnöjd med ett träningspass, men när det blir såhär så blir jag opepp och bara känner för att lägga ner.
Eller är det att jag bara inte är så bra på att träna när andra kollar och att det är ngt Kellan påverkas av kanske. Hur som helst surt. Den här träningen glömmer vi. Nya tag en annan dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *