Veckans låt – Hold on

Kellie michelle 31102014
Den här veckan har haft många låta, men bara en har verkligen gjort avtryck.
Some day somebody’s gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Don’t you know?
Don’t you know things can change
Things’ll go your way
If you hold on for one more day
Can you hold on for one more day
Things’ll go your way
Hold on for one more day

Ibland så känns det tufft, men ser inte riktigt hur man ska orka ta sig till målen. Ibland känner jag så i träningen, hur ska jag orka med alla mina ambitioner, gärna på en och samma gång. Prestationsångesten och allt eller inget. Men hur sunt är det igentligen?
Men nu, för några år sedan kunde jag inte vända de känslorna, nu kan jag någonstans övervinna dom bara med att – Fortsätt, du är snart där, bara att kämpa!
LIkväl som jag ibland enkelt kan inse att jag inte vill något tillräckligt mycket, då ligger beslutet i att antingen gör jag det inte alls eller så accepterar jag läget och gör det för att det är kul. Utan ambitioner (oftast är det ju båda och givetvis vinningen i att nå målet)
Det gäller att hitta sina små morötter, saker att se fram emot. Lagom långt borta för att man ska tycka det är värt att vänta och längta.
Livet helt enkelt <3

2 Replies to “Veckans låt – Hold on”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *