Utveckling Vittringsapportering med Peak

I början av passet hände inte mycket bra. Peak är otroligt belöningsfixerad och jag måste verkligen jobba på mina sämre sidor,  för frekventa belöningar,  om jag ska få träningen dit jag vill.

Efter lite tålamod, konkurrens och och ännu mer tålamod kom vi igång med lite bra avsök och hon kom på vad vi höll på med. Jag försökte förlänga frystiden på markeringarna men lät henne även apportera lite. Brukar inte göra såhär långa filmer men ville verkligen få med hur vi löste situationer. Det är så lätt hänt att man bara lägger upp filmer på fina saker och färdiga resultat. Peppande förvisso, men inte lika givande som träning uncut.
Tassen vätskar lite fortfarande och gör någ lite ont att gå på så vi tog det väldigt försiktigt.
Superkul att kunna göra ett skick sådär i slutet på platsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *