Träning med Annie

Träning med Annie

Igår fick vi lite träning gjord på ny ord.
Dot fick träna på flygande fot-starter och att hitta rätt position och inte famla in i gamla dåliga jag-går-för-långt-fram-vanor. Fick till många rätt och en mindre % med fel, så vi fortsätter med samma, det gav en ganska fin förståelse.
Hon var något hetare än vad jag brukar ha henne vilket ledde till en del studds tyvärr. Men ville inte bråka för mycket med det.
Hon har haft svårt att växla mellan koncentrerad-lugn och koncentrerad-fartig så det är också något att jobba med.
Kellie fick inte göra mycket. När vi tränar på för henne nya miljöer så tränar jag i regel enbart passivitet med henne. Vill inte att hon ska för höga förväntningar om att få jobba.
Visar hon upp fin passivitet så brukar jag dock leka lite saker med henne. Igår så lekte hon dock röda-lyktan-stopp med mig. Så fort jag vände ryggen till kröp hon fram och när jag vände mig om så låg hon snäppet närmre men låtsades som ingenting. Hon är för rolig ibland! 🙂
Efter träningen begav vi oss hem till Annie för lite snack och för mig lite mat.
Ska försöka göra det till en veckovis vana att träna ihop.
Hopp och Lek!

2 Replies to “Träning med Annie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *