Träning i väsbyhallen

20140225-231948.jpg

Känns som att jag inte gör annat än att träna och jobba. Men det gör mig lycklig så fuck it.
RäcerRamona körde bilen till Väsby med mig och Julia med respektive Collies. Vi kom dit i supergod tid och hann planera lite kort och mötas upp med Elinore &Vanessa.
Vi körde igenom alla lite en och en, jag fick hjälp och tips med Kellies morrande i apportgripandet.
Som ofta tycker jag att träningen går bättre bara någon slår ett öga på det och jag kunde provocera lite för att få visa upp problemet. Vi verkar dock va något på spåret med mer flygande starter, ställa upp, kasta och belöna mm.
Keboo fick länka 2 varianter med kommendering också och det kändes bra, vi har det lite krångligt med uppställning för moment där hon gärna vill stå lite före mig och är väldigt startredo. Men med rutin och bra belöningsrutiner ska det nog gå.
Tänkte nästan inte köra Dodden först, men vi körde en vända, inkallning med språng övning, apportering med fokus på tryck i fart och upptag. En ruta med störning, ja hon satte det kort och gott.
Den där Dodden vad bra hon är!❤️
Blir alltid så bra träning när jag tränar med det här gänget! 😀

One Reply to “Träning i väsbyhallen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *