Tjusningen med agility?

Trots att hösten rivstartat med regn kände jag ett sug för att träna idag. Inte så lydnadspepp då fotgående och feta regndroppar i öron och ögon inte är det bästa. Så det landade på agility!
Smått otippat då jag inte är så agilitybiten, säkert mest för att jag inte kan och för att jag vill gå all in om jag verkligen ska lära mig.
Dot kan ju, så lite skojigare är det att springa runt med henne. Felar henne typ aldrig då hon egentligen bara springer fel när jag inte har koll på armarna eller random ropar “UT!”.
Har köpt mig en film som heter “one jump” så förhoppningsvis kan jag lära mig ett och annat där!
Åkte och hämtade älsklings Jack först, klart tjockisen ska få leka lite han med!
Planen såg lite ut som en sjö och regnet öste ner. Riktigt Pissväder!
Men det va kul ändå, provade lite handlingsövningar jag sett på youtube, tränade framåtsug och så körde vi den uppställda banan. Tror det va en klass 1 bana-ish. Gick allt som allt riktigt bra och fick lite tankeställare. Ibland kan jag tycka det är enklare att träna sånt jag är grön på själv till att börja med. Skäms inte regelrätt, men tycker det är lite lite pinsamt att tappa bort mig och göra fel.
Hoppas jag inte är ensam om den känslan..
Med Jack är det annorlunda numera, 7år är han nu och allt är helt på skoj igen. Blir bara glad i hjärtat när han tjuvar i slalom, tar genvägar i banan eller får fnatt och bara springer runt runt. Han är som han är och jag älskar honom villkorslöst. Älskade Jack<3
Frågan jag tar med mig från träningen är nog, vad är tjusningen med agility? För kul är det, men vad är det många fastnar för exakt.
Lite oväntat träffade vi på Alba och hennes pappa på klubben dessutom.
Vi ses ju inte lika mycket som förr, men när vi ses är allt som förr. Nästan iallafall, vi har ju känt varandra sedan Jack var 6 månader.
Nu tar vi bilen mot Uppsala för en kväll med Tobias, hans syster Elin och hennes sambo Henrik!
Slut och Stängt

2 Replies to “Tjusningen med agility?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *