tänk så det kan bli


Börjar vakna till liv igen efter kräksjukan.. börjar mer och mer tänka på den lilla tjej som jag kommer åka och hämta om ca två veckor.
Världens gulligaste lilla border flicka, en liten Kellie.
Fått lite kommentarer om namnet, att det finns så många bcs som heter Kellie, men vem bryr sig egentligen. Blir ett steg i rätt riktning om att inte vara lika berör om vad omgivningen tycker. Ja menar, gör jag saker för mig eller för någon annan?
Känns så spännande och kul, vet inte riktigt hur jag tog steget från lite anti border collies till snart två i hemmet, men det känns bara så himla rätt.
När Dot fått sin första diagnos hos Albano och jag även fått lite second opinions från andra kunniga människor (ej vet) så trodde jag att hon skulle få somna och så skulle jag stå där med sorgen helt själv. Hundlös igen…
Hade funderat på en till hund, vart inne på lite olika raser och lite olika tidpunkter, men hade väl egentligen tänkt ta en valp till sommaren 13.
Men så öppnade sig en dörr mitt i alla ledsna känslor, lite hopp helt enkelt och när oturen helt vänt och Dot skulle klara så så fanns tanken fortfarande kvar. Kunde jag ta en valp nu? Efter mycket övervägande så bestämde jag mig för att så fick det bli och tiden har gått snabbt.
Bara 2 veckor kvar, bara två veckor, helt galet! Åååh ska bli så roligt, det känns verkligen fantastiskt bra.

I helgen var jag och kollade på de små liven, 5 veckor gamla och såklart var de fantastiskt fina allihopa.
Svårt att välja va det, att inte kära ner sig i ett utseende och verkligen försöka lära känna valparna på den korta tiden som vi var där.
Vi pratade en del om vad det brukar vara man faller för, ett sött utseende, den som hamnar först i knät, den som är lugnast eller galnast för dagen osv osv.
Lilla Kellie var inte sämre hon, hon hamnade nog först i knät och sov där en stund första kvällen och sedan hade jag henne såklart lite extra i åtanke och  valet föll på henne i slutändan iallafall. Hon verkade bäst för mig på alla sett. Lagom och bra, om det verkligen gick att särskilja så mycket då kullen i sig var väldigt väldigt jämn.
Jag tyckte väldigt mycket om mamman och även pappan var väldigt fin så det känns så bra!
Har varit svårt att inte skrika ut att jag ska ha valp till alla möjliga, ville mest ställa mig mitt på ett torg med en megafon och låta hela världen få veta.. haha inte för att någon skulle bry sig om att jag skulle ha valp, de skulle nog mest be mig att hålla käft.
Apropå käft så ska jag nog sluta låta min gå nu, dags att sova och imorgon blir det jobb igen äntligen efter 3 dagars isolering.

 

<3

9 Replies to “tänk så det kan bli”

 1. Så himla kul Michelle! Grattis 😀 Kellie är ett toppen namn och hon är ruskigt söt…
  Svar:
  Tack Izabelle! Du får hålla tummarna för oss! 🙂
  /Michelle

 2. Jag känner igen mig!!!! Skulle inte heller ha möjlighet att ta en valp nu, kanske om ett halvår, om jag hade tur! Meeeen om 3 veckor kommer min lill skrutt och det känns så rätt =)
  Svar:
  Ibland öppnar sig dörrar för att man verkligen vill och ibland när man minst anar det. 🙂
  Vad kul med en puppy Matilda, då får vi ses så de får någon jämnårig att leka med. 🙂
  /Michelle

 3. Skit i deeet – din hund, ditt namnval, ingen annans problem. Förstår inte hur man ens orkar bry sig.
  Det kommer bli asbra tror jag – spännande! O så göölli!
  Svar:
  Haha det är svårt att inte låta sig påverkas 😉
  Men tror det blir bra med en Kellie :)❤
  /Michelle

 4. Vad roligt grattis! Känns som nästan alla man känner (inklusive mig själv) skaffar eller har skaffat valp i år haha! Vart kommer hon ifrån?
  Svar:
  Taack!! 🙂 haha ja vem vet det kanske är valpboom ändå. 😉
  /Michelle

 5. Grattis till sötnosen! Valpsuget kommer krypande när man ser en sån liten puppy!
  Svar:
  Förstår det, det är så fantastiskt speciellt och mysigt med en valp. Ett helt nytt äventyr varje gång!:)
  /Michelle

 6. så himla roligt! 😀 grattiis till sötisen! tycker kellie är ett bra namn, vet ingen bc som heter det?
  ska bli kul å följa er!
  Svar:
  Ja helt underbart! Vad skönt, då behöver jag inte oroa mig allt för mycket över att hon kommer heta som alla andra 😉
  /Michelle

 7. Va roligt att ha hittat dej i Internetvärlden igen ;)) Mysigt att du oxså ska ha BC puppie <3 var kommer den ifrån?
  Svar:
  Ja det ska bli superkul Hanna, såg att du skaffar dig en till också, kul kul!:)
  /Michelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *