Tänk om resultaten uteblir fast man tränar?

jag tränar med tjejerna var och varannan dag, vi tränar mycket.
  
Ikväll åkte jag till sportfältet i hopp om att någon upplyst konstgräsplan skulle vara ledig nu på kvällen. Det var dock fullt med fotbollsträning, turligt nog så är lamporna så starka att gräsplätten bredvid som ändå är någorlunda stor var helt okej upplyst ändå. Tänkte att det kanske kunde bli tuff störning, men dett märktes bara vid några få tillfällen att tjejerna var medvetna om träningen på andra sidan stängslet och fotbollarna som susade fram.
 Pickan fick träna på impulskontroll! En jätteviktig punkt att grunda väl. I början såg hon nästan lite plågad ut när jag drog leksaken i marken och hon koncentrerade sig massor. Ganska snabbt så började hon förstå vad det gick ut på och vi varvade omvänt lockande med leksak i både sitt stå och ligg. Jag la mest krut på SITT pga bc har så lätt för att lägga sig ner.   Sedan jobbade vi lite på raka linjer mot rutan. Jag jobbar ju med koppel i den grundträningen för att kunna hålla emot om de tappar uppgiften eller inte har en rak linje. Hon hittade riktningen jättebra, däremot så ville hon inte trampa på targeten idag.
Med Kellie tränade jag först gruppmomenten, perfekt att köra den där med tanke på störningen!
Nu svävade jag iväg lite…. Någonstans har mina tankar svävat runt kring, tänk om resultaten uteblir fast man tränar så mycket och så målinriktat. Vad gör man då? Eller är det liksom bara att bryta ihop och komma igen, om och om och om igen? 
Säg att jag inte skulle få ordning på gruppmomenten, är inte allt för intet då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *