Talangtruppen 2016

Vi kom med!!!!!!! 😀 😀
DSC_3578
Detta året blev det 4e gången vi sökte.
1a omgången kom vi som reserv och även andra gången, tredje gången skickade jag in en film utan kommendering så där missade vi nog chansen att konkurrera helt.
Varje gång har jag fått jobba med mig själv. Jobba med mina känslor, mitt huvud, min ork och min vilja.  Mind over Matter!
Men det är nog också en av mina styrkor. Jag tar aldrig i så mycket som efter ett nederlag.
Det är tufft att söka något man vill ha men att veta i bakhuvudet, den som kommer analysera oss kanske inte tycker att vi är tillräckligt bra.
Detta har krävt en del personlig utveckling hos mig, att våga, att våga söka, våga riskera avslag och ändå vara okej med det.
Hitta styrkan i mig själv som i att, men jag tror ju på oss, varför ska jag låta någon annans avsikt avgöra? Jovisst är det kul med bekräftelse, men det är inte där man hittar kraften i sig själv.
Driften måste komma inifrån, att vilja framåt, att vilja utvecklas oavsett vad någon annan har för åsikter. Det är inte någons annans åsikter som får dig att hitta glöden att gå ut i pissväder och köra ett köttarpass. Det gör man för att man vill och det är kul!
Drivet kommer inifrån och man måste våga lite vilt för att ha chans att komma framåt.
Men den goda nyheten är att vi är med i Talangtruppen för 2016 och med 11 andra kommer vi coachas av den nya ledningen och det känns så fantastiskt spännande och kul och jag längtar gärnet. Nu är det bara att hålla tummarna att vi får vara hela och rena under 2016 så att vi kan träna mycket så vi har mycket tur på träning och tävling!
Peppen!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *