Talangtruppen 2016

Vi kom med!!!!!!! 😀 😀
DSC_3578
Detta Äret blev det 4e gÄngen vi sökte.
1a omgÄngen kom vi som reserv och Àven andra gÄngen, tredje gÄngen skickade jag in en film utan kommendering sÄ dÀr missade vi nog chansen att konkurrera helt.
Varje gÄng har jag fÄtt jobba med mig sjÀlv. Jobba med mina kÀnslor, mitt huvud, min ork och min vilja.  Mind over Matter!
Men det Àr nog ocksÄ en av mina styrkor. Jag tar aldrig i sÄ mycket som efter ett nederlag.
Det Àr tufft att söka nÄgot man vill ha men att veta i bakhuvudet, den som kommer analysera oss kanske inte tycker att vi Àr tillrÀckligt bra.
Detta har krÀvt en del personlig utveckling hos mig, att vÄga, att vÄga söka, vÄga riskera avslag och ÀndÄ vara okej med det.
Hitta styrkan i mig sjÀlv som i att, men jag tror ju pÄ oss, varför ska jag lÄta nÄgon annans avsikt avgöra? Jovisst Àr det kul med bekrÀftelse, men det Àr inte dÀr man hittar kraften i sig sjÀlv.
Driften mÄste komma inifrÄn, att vilja framÄt, att vilja utvecklas oavsett vad nÄgon annan har för Äsikter. Det Àr inte nÄgons annans Äsikter som fÄr dig att hitta glöden att gÄ ut i pissvÀder och köra ett köttarpass. Det gör man för att man vill och det Àr kul!
Drivet kommer inifrÄn och man mÄste vÄga lite vilt för att ha chans att komma framÄt.
Men den goda nyheten Àr att vi Àr med i Talangtruppen för 2016 och med 11 andra kommer vi coachas av den nya ledningen och det kÀnns sÄ fantastiskt spÀnnande och kul och jag lÀngtar gÀrnet. Nu Àr det bara att hÄlla tummarna att vi fÄr vara hela och rena under 2016 sÄ att vi kan trÀna mycket sÄ vi har mycket tur pÄ trÀning och tÀvling!
Peppen!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *