Tackla motgångar och ge allt

DSC_4763
Jag får be om ursäkt för utbrottet i förra inlägget. Jag var så arg, så ledsen och så besviken på att det “alltid skiter sig”. Nu, med lite perspektiv kan jag titta upp ifrån mina problem och inse att det kunde vart så mycket värre. Med hjälp av nära och kära, förlåt om jag inte svarat eller gett något livstecken, har jag ändå hittat tillbaka upp till ytan med en massa djävlar anamma.
“Jag kan inte styra mina motgångar utan endast hur jag väljer att tackla dom”
Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det händer saker. Man måste planera om, man blir besviken och man känner att man tappar fotfäste.  Jag har absolut inte varit en stark person, hur ofta har jag inte låtit problem dra ner mig i skoskaften? Men jag vill inte det längre.
Jag orkar inte vara bitter, deppig och ledsen. Jag vill leva, njuta och vara glad.
Jag väljer hellre att se på ett problem som en möjlighet och tillfälle att göra val och ta beslut.
Jag kommer att operera Dot har jag bestämt mig för, men därefter så kommer jag inte starta upp henne igen utan därefter får hon tillbringa sina dagar (förhoppningsvis år) med mindre slitiga aktiviteter såsom att tigga leverpastej vid matbordet och mysiga promenader. Ni som har funderingar kring detta är välkomna att maila mig på holmlundmichelle@gmail.com.
I allt detta jobbiga så har jag ändå besämt mig för att ta det med en klackspark och tänka framåt på vilka dörrar som öppnas och vilka som stängs.
Det har varit tufft att höra av sig till arrangörer och meddela att vi inte kommer starta, det har varit tufft att hålla ihop och prestera bra träning med Kellie. Men något val kanske vi inte haft?
Det är bara att fokusera vidare och det har vi gjort, om än något trevande.
Nu i helgen så tog jag med Kellie, Sara med Kira och Halo och Elinore med Ulrik och Frej, bilen till SKutskär för att tävla Skutskärscupen. Fantastisk kul har vi haft och det har varit utvecklande på så många plan.
Jag och Kellie har presterat bra, 2 av 2 förstapris och bra prestationer.
Hur nöjd som helst, men mer om det kommer i ett eget inlägg.
Så nu ska vi fokusera på det, njuta av vänner och kära, njuta av Kellie och känna hopp i att Dot kommer bli bra.
Semestern är här, U-SM är nästa helg, det hjälper inte att hänga läpp över saker man inte kan ändra på.
When life puts You in tough situations, don’t say ‘why me?’… Say ‘TRY ME!’
Tack snälla för all omtanke alla fantastiska människor, nog för att det finns rötägg i världen, men mängden fantastiska människor väger över!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *