Sugen på klass II

Är så tävlingssugen just nu… Meeen ska nog hålla på det liite till. Vi har ju en bit kvar, men skulle jag träna lite mer intensivt så skulle det ju inte vara mycket kvar.
Rutan är fin, hopp-sitt tar sig, apporten behöver bli mer signalsäkert, ingångarna behöver dock filas på, men farten är bättre.
I inkallningen kan jag tycka att hon tar sikte på fel punkt när hon ska komma in, funderar på om jag ska belöna henne mer åt vänster och hjälpa henne in i utgångsposition ett tag.
Sedan kanske jag inte ska glömma fjärren också…. hmm.. men jag är så suuugen ju!
Uppsittande problemen, där jag fått rätt mycket bra respons, där har jag funderat och funderat. Jenny upptäckte idag att hon gjorde det bättre om jag inte kollade på henne, jag har ju en tendens att glo för att jag vill se vad hon gör. Men ska försöka att inte glo.
Dessutom ska jag en period nu göra uppsitten som en “flygande start”
Ställa mig bredvid och börja gå samtidigt som jag säger fot, gå 1m, göra halt. Skapa en förväntan på rörelse när jag ställer upp och sedan korta ner.
Spännande ska det bli att se!
Blev så glad på båda tjejerna idag, de hittade en ruta utan band i halvmörker på 10-12m avstånd = happy!!
Jag och Dota länkade lite ruta, inkallning, fotgå osv. Kellie fick länka lite fotgående med lite ruta. Ett ganska splittrat resultat för Kelloggs, men ja hon är ju rätt splittrad nu så det är normalt.
Vi lägger mycket krut nu på signalkontroll stå – sitt – ligg. Allt utom hopp-stå känns bra faktiskt. Fotgåendet försöker vi sortera bland utförandena för att få fram de rakaste, tänker inte gå vidare till halter innan vi har raka ingångar.
Ingången i sig är inget moment, men det underlättar att de kan. Kellie som gärna överarbetar rumpan i marschen borde dessutom få lite hjälp med kriterierna om jag driver igenom dom i ingångarna.
Ja det var lite kort om vår träning, så jäkla kul att träna just nu!
1237496_10151581194347096_908794586_n

One Reply to “Sugen på klass II”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *