snart måndag

Fredag, lördag, söndag.. undan går det. Man hinner knappt märka att helgen bara går, utan att man hinner märka är det söndagkväll igen och klockan är liiiite lite för mycket.
Lördagmorgon va ingen sovmorgon direkt. Svea mittbena var tidigt på benen och lät inte någon annan få någon ro. Lika bra det, man får mer gjort när man inte sover bort hela dagen.

men med en go omelätt är det ju rätt okej att gå upp tidigare. 🙂
Vi åkte till bögs gård, en 4H gård vid järvafältet, och gick några kilometer.
Sedan for vi och handlade lite, unnade mig en ny sminkväska! Det va jag värd! 🙂
Därefter en sväng förbi mamma och pappa för en kopp kaffe och lite mys med älsklings Jack.<3
På kvällen kollade vi klart på filmen från igår, Oceans Thirteen, rätt bra faktiskt. The dictator hans även med, sjukt rolig!
Idag har vi mest pysslat lite i lägenheten. Röjt lite, tvättat, fått upp några hyllor osv. Bonat in oss lite liksom. Hann även med en springtur. Håller på att komma igång igen efter förkylningen, så börjar på 3km än så länge. Rätt trist, men bra för benhinnorna och hälsan.
Vid 17 tiden mötte jag upp Rebecca och Runa vid Sosu för träning. Är riktigt nöjd med prinsessan, detaljtränade lite läggande, fotgående och apportering kort i början och sedan körde vi två länkningar. En med läggande + inkallning och en med ställande plus apportering. Förutom att hon bröt positionen i ställandet när jag gick tillbaka så gjorde hon allt mycket bra.
Jag har så lätt att fastna i detaljtänket och glömma bort helheten, så för mig var dagens pass verkligen ett steg i rätt riktning. Utan detaljer ingen helhet, men utan helhet så står man bara och stampar.

Dagens plus går självklart till Dot som när hon flyttade till mig i januari inte vart helt ren på vilt.
Idag flög ett rådjur över planen, 20m ifrån henne, med en hund efter och hon ryckte inte ens till i en ansatts att sticka. Superhärligt! Svårast för många hundar brukar inte vara när de är nära, men som i det här fallet, när hon va en bit ifrån mig kan det bli klurigt för många hundar. Men prinsessan tog det med ro även om hon var lite tankspridd när jag kallade in för en ny övning. 🙂
Så, nu ska jag sätta mig och skriva i träningsdagboken också, men sedan är jag klar för sängen.
Slut och stängt.

One Reply to “snart måndag”

  1. Tack för igår!!!
    Vi fick ju bästa störningen och Dot är ju grym! Tycker verkligen hon vuxit på bara denna korta tid.
    Och jävla hopp-stå. Djävulens påfund, men hoppas att min också börjar förstå skillnaden på när det kommer en signal från munnen och när det inte gör det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *