Slut på Semestern

Imorgon är sista semesterdagen på 2 veckor.
Något vemodigt, samtidigt ska det blir skönt att komma tillbaka till jobbet och få undan en del högar som hopat sig.
Det har varit välbehövligt och superskönt att få vara ledig, vila ut sig, sova länge, bara göra sådant som ger kroppen en endorfin-rush!
Jag må ha haft semester, men Kellan har haft Boot-Camp. Vi har kört bana 2 gånger, vi har vallat så gott som varje dag. Det har badats, Tobbe har sprungit med Kellie, ja för henne så lär det bli rätt skönt att få vila upp sig på dagarna nu ett tag. Men i hårdträning ligger vi, så det är bara att kötta på!
Pickis har också fått gå lite. Jag har haft med mig Kellie i hagen för att inte låta fåren springa iväg utan hålla allt lugnt och fint nu när vi inte haft tillgång till 25a den här veckan.
Min plan med Pickis just nu är fortfarande att hon ska hållas ganska lugn och “ur” träning. Men lite då och då ska hon också få gå och putta får. Planen är att gå i lina och fösa, fösa och fösa lite till. När hon går med fin känsla och fokus kommer jag släppa runt henne till 12 några gånger per pass, men av vad man redan nu kan se så kan hon bli rätt vid, så vi håller oss borta från flanker och balans tills vidare. Hon ska ju inte tränas riktigt än. Lilla snäckan! Jag får nypa mig själv lite i armen när jag går med henne i hagen! Kommer bli så jäkla fin!
Uttöver allt hund och vallande så har vi även gjort en del normala saker, hör och häpna, men min bättre hälft är inte särdeles hundgalen och det håller mina galenskaper på lite mer normala nivåer.
Vi har turistat i Holmhällar, traskat i Visby, ätit räklåda i Katthammarsvik och ätit middag på Herrvik.
Helt enkelt turistat runt Gotland lite här och där som vi har känt för. Det har vindsurfats lite, även jag har testat, vi har solat och vi har badat. För att inte glömma en fantastisk Midsommar hemma hos Annie och Simon i Isums.
Helt enkelt den bästa starten på en sommar man kan få. Jag njuter, njuter, njuter och njuter. Vill aldrig åka hem!
Eller jo, någon gång, men vill inte släppa taget om den här härliga veckan riktigt ännu.
Livet! <3 Jösses vad jag har behövt det här!
DSC_0189

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *