Om

Uppdaterad 2018-09-03

40606985_311598949615315_8272420407269654528_n

Mitt namn är Michelle Holmlund och jag har hållit på med hundar sedan 2005.
Jag tävlar för Danderyd-Täby Brukshundsklubb.
Mitt hundtränande började med grannens labrador och sedan min egna. Jag fattade snabbt att jag ville tävla och vi utforskade grenar som bruks och freestyle förutom tävlingslydnad. Något jag är extra stolt över är att vi vunnit Ungdoms SM i lydnad blandannat.

Jag lägger största delen av min tid på tävlingslydnad och min mästerskapssatsning men vallar även och har egna får.
Mina hundar heter Kellie(-12) och Peak (-14) samt Maze(-19) och dessa tre tjejer är mina vapendragare på träning och tävling. Tre glada härliga tjejer så olika men minst lika fantastiska var och en på sitt sätt. Med tidigare hundar har jag testat lite allt möjligt men hjärtat har alltid tagit mig tillbaka till tävlingslydnaden full av inspiration från andra grenar.
Jag håller kurser både i och utanför Sverige. Letar ni efter en instruktör som alltid ger 120% så är jag rätt person för jobbet.
Något som jag ofta får höra och är väldigt stolt över är att alla kursare känner sig sedda och att jag dedikerar mitt fokus helhjärtat till dom under deras träningstid.

Mitt motto och slagord är #inittowinit och är det som genomsyrar min drivkraft som hundtränare. Att ingenting lämnas åt slumpen.

Vi önskan om kontakt eller bokning eller vid önskemål om privatlektioner via facebook
nås jag enklast på holmlundmichelle@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *