Nytt år och ännu mer träning

träning8jan14Ett härligt litet fjolliegäng i Väsby igår.
Hann med precis allt jag skrivit upp i min planering och kände mig väldigt nöjd efter.
Har fasat en del för hopphindret sedan förra träningen i hallen. Hon tar i så jäkla mycket den där Kellie och skjuter ifrån typ 2 m innan och jag kan bara se framför mig hur hon kvaddar hindret och benpipor sticker åt allehanda håll.
Det gick dock mycket bättre den här gången! Så finns  h o p p   minst sagt.
Tycker utvecklingen med henne går åt helt rätt håll. Hon är ju väldigt omogen och mer valp än hund, men det börjar skapas ett större fokus och det är så välkommet. Hon orkar mer och mer i träningen och vill mer och mer.
Det jag verkligen älskar med henne är när jag märker hur små detaljer och pusselbitar från ingenstans börjar skapa en helhet, det liksom bara flyter på.
Hon har varit mycket tystare i träningen nu på sistone så där går det åt rätt håll med. Väldigt spännande att jobba med känslor i träningen såhär.
Dodden var pepp, men inomhus tycker jag alltid hon blir lite mindre benägen att ta i. Ännu lite mer bekväm blir tanta då.
Men hon kan 2an och det är nog dags att vi ger oss ut för att jaga LPt snart. Det börjar klia mer och mer!

6 Replies to “Nytt år och ännu mer träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *