När ska man ha tid att skriva?

Jag skriver mer och mer sällan långa inlägg, hinner inte. Orkar inte  eller vet inte vad jag ska skriva.
Men jag gillar att blogga, smycka med bilder, finula över saker. Jag skriver numera inte speciellt mycket av allt jag tänker, känner eller upplevt, tänker alldeles för mycket på vad saker får för respons. Att tycka olika är inte det lättaste på internet ibland.’
Men allt behöver självklart inte censureras, som lyckan över en underbar valp, underbar Dot och en livssituation jag mer än väl trivs med.
En vän nämde häromdagen att för 365dgr sedan satt jag och grät i hennes bil för att jag va så olycklig.. Men mycket kan hända på ett år och förändring kommer inte av sig själv. Så en klapp på axeln är jag mer än värd.
Nog med snurrandet kring det blå nu.
Dot hade första vattentrasket igår. Stora ögon fick hon när treadmillen fylldes med vatten. Det va ju äckligt!? 😉
Men hon gick fint i 10 min och det ska utvecklas. Planen är hälta-fri på 5-6v om vi kör 2gr i veckan och snabbare om vi kör typ varannan dag.
Vill bara att hon ska bli bra, vill ut och busa, springa, träna, kasta pinnar och slippa bråka om att hon ska gå lugnt.
sluta va bitter??
Kellie fortsätter att växa in i familjen. Sover ovanför mitt och Tobias huvud, springer och far på morgonen och kvällen men sover snällt på mitt skrivbord medans jag jobbar.
Vi tränar inget just nu,eller jo, hennes namn, hänga med ute, miljöträning mm. Men allt sker väldigt naturligt genom transport till jobbet, promenader osv.
På jobbet är hon nog den snällaste man kan tänka sig, sover 80% av tiden. På mitt skrivbord, på sin bädd eller i famnen. Från och till är hon en liten trollunge, men hon är den fogligaste av trollungar skulle jag tro. 🙂

Att man kan bli såhär förälskad på så kort tid?  Kärlek vid första ögonkastet skulle jag till och med vilja påstå. <3

One Reply to “När ska man ha tid att skriva?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *