Mörkerträning

BildMötte upp Amelie för lite träning idag på SoSu, tyvärr hann vi inte träna så länge innan det blev bäcksvart tyvärr. Men lite nyttigt fick vi gjort. Jag tränade lite vittring när vi kom hem sedan också så nu sussar fint vovvarna.

Dot fick köra 2 platsliggningar, en ruta och en hopp sitt. Kändes mycket bra, ska jobba ut rutan lite till, vill ha henne precis lite bakom. Känns skön att det momentet har släppt för henne nu, hon är ju lite trög när det kommer till inlärning.
Vittringen som vi precis börjat med kommer också ta tid. Tur vi har hela vintern på oss nu.

Kellie
Fortsatt träna raka ingångar och anslöt lite gående, raka halter, stegförflyttningar och språngmarscher. Ska jag känna mig nöjd med positionen så måste hon få en bättre kroppskontroll och förståelse. Ska skriva mer förklarande om mina tankar kring positionen i ett annat inläg.
Lite signalkontroll sitt-ligg-stå hann vi med och det slog mig att jag inte har koll på hur jag säger kommandona, måste tänka över det och bestämma mig. Hon är väldigt lyhörd, men ibland lite snabb. Jag känner mig jättenöjd med skiftena hittills dock så det där ska nog gå undan nu när vi kommit på problemet.
Vittringen verkar funka spikrakt för Kelliebo, kanske något högt tempo. La upp en film på min instagram 🙂
http://instagram.com/holmlundmichelle

Ser fram emot att inomhusträningarna drar igång snart, man hann ju inte mycket idag. 🙂

Hopp och lek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *