Morgon till kväll

20130206-073723.jpg
Gick en timme på kvällen igår. Långa promenader är nog verkligen något vi saknat jag och Dot. Kellie har inte lärt sig att sakna det ännu och förhoppningsvis slipper hon.
För det mesta går jag en omväg hem från tåget efter jobbet men det är inte någon långpromenad direkt. Tidigare kunde inte Dot gå och nu på senaste är det jag som vart sjuk, men nu snart ska det promeneras för fullt.
Brukar inte gilla att blogga från mobilen men det är ju helt okej ändå.
Köpte lite frallor nu på morgonen som jag tänkte ha på jobbet, så skönt att kunna ta en macka där om jag skulle glömma att äta frukost hemma .
Hundarna har varit mycket duktiga, vi har övat på att gå bredvid mig i intervaller och det funkade nästan likars med koppel på. Har kommit på hur jag ska ha dom när jag åker tåg och tunnelbana nu, så de slipper störa i gången.
Så summa sumarum en bra morgon, önskar bara den jäkla hostan ville gå över.
20130206-073629.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *