Mer peppad än någonsin

Det är verkligen så jag känner, vi kommer fixa det här. Så pepp!
Efter jobbet åkte jag till Kista och tränade en sväng. Helt själv, måste börja göra sådant oftare. Nog för att träningen med andra ofta blir bra den med, men det blir inte samma mängd och genomträning kan jag känna. Så om träninarna med träningsgruppen verkligen ska ha den effekt jag vill så måste vi träna på flitigt själva och passa på att länka och träningstävla när vi inte är själva.
Fjärren börjar arta sig, hon var lite låst idag bara. Men det jobbar vi vidare på.

Inkallning med ställande, jag tycker hon trycker på bra, men när stoppreaktionen tar till så skulle jag vilja att hon inte tar steg. Jag har släppt igenom det nu, men planen är att börja sålla lite och jobba med att hon verkligen ska stanna där hon reagerar på kommandot.

Fotgåendet är vår akilleshäl just nu, så vi jobbar på spontana fotgåenden och attityd. Min plan är fotgående mellan momenten också, tror hon kommer svara bra på det. Lösa upp henne mellan vissa moment, men i stora drag ha henne helt i ett långt fotgående.
Men det kommer ta tid.
Jag började med en för oss ny grej idag, då vi behöver öka samarbete och kontakt så ställer det belöningarna i lite nytt ljus. Att springa iväg och glädjas över sin boll med sig själv, den tiden är förbi, nu jäklar ska här lekas – med mig –
Doddo gick också jättebra, blev lite inspirerad av Nathalie Ädels film på Mie’s fjärrträning där hon jobbar med viktförskutning under fria skiften. Det tror jag kommer passa Do.
Vi länkade även ett läggande och inkallning med ställande utan bekymmer.
Metallapporten är fortfarande knepig, men nu när jag vet vad jag vill belöna, när hon håller fast så att det inte skvallrar så blir målbilden tydligare.
Så ja det känns bra, vi spinner vidare på det här.

One Reply to “Mer peppad än någonsin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *