Länkade klass 1

22
Alla bilder är tagna av Julia Indergand
Igår träffades vi ett gäng för att dela på 2h i Stockholms Hundsportcentrum.
Vi delade upp tiden lite först för att hjälpas åt.
Jag hade tänkt länka igenom 1an med Kellie först och sedan göra en länk med Dot på typ 3 moment.
Det är alltid lite nervöst att träna med lite nya människor, men det gick super.
Först platsliggning, Jag la med Kellie och Ramona hjälpte mig att lägga en plats med Dot.
Kellie låg stabild med hakan i backen i kanske 2 min och sedan skruvade hon lite på sig den sista minuten och la sig på rumpan blandannat. Men tycker det är ett gott betyg på vart träningen tagit oss. Dodde låg stabilt men jag såg nog allt att hon var lite nosig.
Dodde fick länka fotgående, rutan och apportering.
Vilket jag tycker gjorde över förväntan, bra tryck till rutan utan target, något skuttig i FF, bra tempo i apporteringen. Genomgående bara fint och bra tycker jag.
Länken med Kellie gick bra, det kändes som att halterna var fina och raka, hon jobbade sig igenom låsningen på rutan självständigt och behövde lite hjälp i att komma in fot i inkallningen. Ställandet la hon sig på, men jag drev bara igenom att vi skulle göra ett ställande under gång. Hoppet är hon ju något grön på och det märks att hon är lite osäker, hon eyar på hindret, men jag tycker jag kom igenom ändå. När vi tränade senare så var hon mycket mer öppen i skallen.
Vi har dessutom nu verkligen fått till massor med bra tandvisningar med allehanda människor och nu sätter hon dom på första försöket i regel. Superkul!
I allmänhet kändes hon väldigt med och ändå relativt avslappnad, kändes bra, alla detaljer satt inte, men en helhet börjar ta form och jag gillar den skarpt.
Kände mig mycket nöjd med träningen, fick bolla lite ideer på sådant jag funderat en del på.
Julia hade dessutom tagit en radda med massor med bra bilder.
29 30 31 32

One Reply to “Länkade klass 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *