Kurs!

Igår och idag har vi befunnit oss på kurs för Lotta Linusson i Kista. Kursen arrangerades utav min hemmaklubb Stockholms hundungdom.
Det är alltid jättekul att gå kurs men man glömmer hur trött man blir. Jag som är van vid iallafall två koppar kaffe per dag och verkligen värderar eftermiddagskoppen..
Givande beskriver kursen riktigt bra, känner att jag fick många bra tips om hur jag ska fortsätta vår träning. Ibland har man tänkt tanken redan men det känns alltid bra att få det bekräftat om man är inne på rätt spår.
Orkar inte skriva allt för detaljerat här men lite kortfattat:
Vi har kollat lite på länkar, vi visade upp ett kort fritt följ med läggande under gång och även en länk med inkallning och apport.
Finns en del puts men hon håller ihop riktigt fint och har en mycket trevlig attityd, så nu finns det en massa skoj vi kan träna på.
I ställandet har jag äntligen en ny plan, ska försöka tona ner hopp-ståt till ett litet hoppsa-steg nästan och låta det andra beteendet finnas kvar till fjärrdirringeringen som vi ska börja leka lite med inomhus nu under höst/vinterhalvåret.
Även fotgåendet fick sig lite pet då hon kan gå lite tight från och till eller tappa uppgifts-tänket och glida in i belönings-bubblan.
Har många roliga träningspass att se fram emot iallafall! *pepp pepp pepp*

 
Dottens enda vän Mingla aka PingPong<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *