Kreativare träning

DSC_9669
Då fokuset under våren legat starkt på klass I och rehab har träningen blivit något lidanden när det kommer till kreativa pass. Nu börjar vi dock närma oss ett slut på klass I, hoppas på att ta det sista 1a priset under helgen så att vi kan ta hem LP1 titeln. Det har verkligen varit kul att tävla såhär mycket under en period. Eller ja mycket och mycket är väll relativt men för mig som tagit en klass i stöten med tidigare hundar så känns det kul att lära känna varandra på tävlingsplanen på ett roligt sätt.
Träningen de senaste 2-4 gångerna har varit uppfinningsrika, I inkallningen har Tobbe tävlat med Dot in till mig vilket funkar superbt, hon har inte svarat alls på att bli hetsade eller bra belöningar, men det här funkade bra så vi ska fortsätta bygga på det.
Sedan har vi blandat ihop momentdelar till nya knäppa moment, fotgående med apport, slalom med ställande under gång osv osv.
Tror det kan vara bra på dutten att vi leker oss fram en del för att peppa till lite och ta oss fram inför klass II och klass III momenten. Har antecknat en del i vår träningsdagbok med lite planer. Känns toppenbra!
Håll tummarna nu för att vi sätter det i helgen!

3 Replies to “Kreativare träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *