Kellie Jack och Ninya

Veckorna går och hösten är här och Kellie är snart ett år och jag.. ja jag försöker bara att njuta av åkturen. Njuta av mina vänner, min sambo, mina härliga hundar och ta in så mycket jag kan.
Förra helgen var det roadtrip för att hämta hem Albas lilla valp Ninya, mitt gudbarn, en mycket härlig trip med Amelie och Alba. Ett krävande men roligt stopp i Ullared och en mysig övernattning i Mölndal. Längtade som bara den hem till mina fyrbenta, men hade inte behövt vara orolig med tanke på hur bra dom haft det. Kellie tillbringade några härliga dagar hos Helen med drag och vallning och Dot förpassade tiden med att vinna Hundlöpet i Stockholm med Ramona. Ja jag har nog saknat dom mer än de saknat mig helt enkelt.
Vi fortsätter träna på, Dot med klass II och III moment och Kellie med sikte på klass I och II.
Kellie börjar äntligen kännas träningsbar, nu känns hon äntligen riktigt mottaglig och arbetsvillig så det känns som att utvecklingen kommer gå snabbare i fortsättningen.
I samma veva så har hon gått in i en spökigare fas, vissa saker ska skällas på, ibland “glömmer” hon att lyssna på vad jag säger eller att jag sagt något.. ja hon är i ett slags mellanstadie i sitt liv. Inte vuxen men heller inte någon småtting längre. Läskigt, samtidigt sjukt spännande och intressant att se och guida henne i hur vardagen ska tacklas. Hon är en sådan tacksam hund att hålla på med och jag älskar henne av hela mitt hjärta!
Lördag till söndag den här veckan så hade jag och Kellie sleep-over hos Alba och Ninya i deras nya lägenhet. Superfin och supermysigt! Jag kunde heller inte låta bli att ta med mig Jack nu när kusinerna lånat Dot av mig. Älskade gubbe, även om han börjar bli senil, har knäck i öronen och vår kommunikation stundtals inte fungerar alls…
Ninya och Kellie har verkligen funnit varandra, leker utan slut och de leker så fint med varandra. Snällt och utan onödiga kollisioner. Tänkt om Kellie hade haft fler vänner som sig själv när hon va liten? 😉 Tur hon hade sin syster Storma ibland. 🙂
Här kommer lite bilder från helgen!
DSC_0016 DSC_0060 DSC_0453 DSC_0423 DSC_0587 DSC_0147 DSC_0097 DSC_0178

One Reply to “Kellie Jack och Ninya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *