Kan fan inte stava

Alltså det är nästan löjligt ibland om jag läser igenom ett blogginlägg i efterhand.
Här och var har ett ord försvunnit eller en böjning blivit fel. Tänker för snabbt och tangenterna hinner inte med.. Det är so att jag tänker en mening och innan jag avslutat den så trycker jag in hälften av en annan. Ja det blir lite dåligt flyt på meningarna och frågan är hur förståeliga dom bli haha..  Men men sån är jag. Tankspridd, analytisk men har alldeles för mycket tanka i hjärnan för att få ner dom i skrift egentligen. Med fler språk i bagaget så blir det ibland dessutom svårt för mig att komma ihåg om den här stavningen är från tyskan exempelvis.
Ja.. ibland blir det tokigt oavsett om jag korrekturläser eller ej. I mitt huvud så “mejkar det ju sence”
Man kanske är någon form av konstnärssjäl ändå. Eller en hippie i mitt förra liv som rökte på så mycket i det livet att jag i det här livet blev lite kroniskt smyghög sådär.. haha.. ja tänkte mest be om ursäkt för särskrivning, ihopskrivning, förkortningar, meningsuppbyggnader, oförmågan att sätta punkt på en mening… osv. Listan fortsätter nog fint. Svenska lärare eller författare är nog inget yrke för mig.
Hopp och lek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *