Jag saknar löpningen!

543163_10151482359955035_1164246151_n
Har inte sprungit sedan Dots skada… sedan i September men jösses vad jag längtar efter att komma igång.
Det tar dock emot lite, vill ju gärna ha med mig båda jyckar.. men löpträning med en 6 månaders? Jag har funderat mycket på om hon kan följa med på korta rundor, iallafall i början.
I början när jag trappar upp kommer jag springa runt 3km och kommer försöka hålla ett väldigt långsamt tempo som jag ökar över tid. (Om jag ökar för snabbt får jag benhinneinflammation och det suger röv…)
Så jag tänkte mig som sagt om lillan kan följa med utan att hon tar skada. Finns ju en del OCD bland border collies, så vill inte gärna pressa henne. Hon lär ju inte tacka nej, hon springer säkert på som hon vill. Jag tänker mig, vad gör det för skillnad, redan nu så springer hon och Dot före mig i ganska högt tempo ändå.
Kan hon inte följa med så blir det lite klurigare för då måste hon vara ensam medan jag och Doten beger oss ut.. Ja ni som läser, vad tycker ni och varför?
Vågar inte riktigt ge mig ut ännu dock, vill helst inte springa på asfalt pga. dåliga knän och benhinnor, men i skogen är det så isigt än så länge. Vill ha barmark!!!!
Från i våras till och med september sprang jag riktigt flitigt och hade kommit upp i att springa mellan 5-7km och springa var och varannan dag. Tog till och med en runda på morgonen innan jobbet ibland. Supersynd att Doten skadade sig bara… efter det hittade jag inte riktigt motivationen då hon var så krävande i omvårdnad.
Men men, snaaaart! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *