Inomhusträning?

  Har tidigare säsonger bokat väldigt mycket inomhusträning, men jag har verkligen inte känt samma behov såhär nu när jag har körkort.
Jag hinner på något sätt träna ändå fast det blir mörkt kring när jag slutar jobbet. Ibland kör jag morgonpass, ibland lunchpass och ibland kvällspass. Sällan flera samma dag även om viljan oftast finns där så finns kanske inte orken och någonstans finns det faktiskt mer av dagen än att lägga sina fria timmar på.
En stor fördel med att ha ont om tid är att träningspassen blir kortare jovisst, men de blir också mer effektiva. Mer där och då! Att vi tränat bra senaste tiden syns verkligen på båda hundarna. På väldigt kort tid har vi fått fram en apporteringsdirigering med Kellie, tagit oss framåt i nästan alla moment och fortsatt på helheten. Med Peak så känns det helt fantastiskt, från att inte kunna någonting känns det som så börjar det faktiskt bli ganska klart med klass 1 momenten, nu ska vi fördjupa oss mer i att dels skapa en förståelse för länkar, bygga förväntan i att jobba utan belöning och komma ut och träna på mycket olika ställen. Även klass 2 momenten börjar ta form, allt faller sig så naturligt med henne?
 Allt går så fort helt plötsligt! Tänkte börja med lite vittring till helgen också. Fan vad kul det är att träna med Pickan!! 
Hoppas dels på en mild vinter så vi kan fortsätta träna ute, men samtidigt skulle jag inte tacka nej till en snöfylld vinter så man kan åka mycket skidor och köra mycket dragträning! Snart ska ju även Pickan skolas in, då har jag mitt lilla tvåspann igen 😀
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *