Inomhussäsongen är invigd

inomhus
De var inte lite peppa, de här tjejerna idag!
Med buller och bång så var inomhussäsongen igång, jag och Rebecca möttes upp och åkte till Väsbyhallen för säsongens första tränin inomhus.
Vi var båda eniga om att det var rätt så skönt att slippa frysa, slippa geggan och ha det ordentligt upplyst. Då det oftast är rätt höga ljudvolymer i väsbyhallen så blir det fenomenalt med störningsträning.
Kelliebo var hetast på gröten idag, lite svårt att sortera signalerna idag, men fina utföranden även om det kanske inte alltid var rätt.
Vi länkade lite fotgående, ingång utifrån och in med fritt följ, allt över förväntan. Hon orkar stadigt mer och mer lilla sparven.
En fin platsliggning gjorde vi och jag lekte lite med rutan, skickade i en fyrkant typ, först till target, vidare till kon, vidare till en annan target och vidare till rutan. Väldigt ivrigt va det och lite bråttom, men förståelsen var det inge fel på. Känns bra att ha kunnat kvalitetssäkra lite där 😉 Ganska skojigt att kunna skämta till det lite i träningen sådär.
Doddo fick jobba med första uppsittet i första skiftet i fjärren. Några sega, men det blir helt klart bättre. Provade att stå bakom och göra uppsitt, först satte hon sig upp lite mer på tvären men de sista två vart riktigt fina. Ska nog utveckla fjärrträningen lite så att hon inte tröttnar. Det blir lätt lite enformigt det där.
Sedan jobbade vi vidare med ingångarna och ombyggnaden där, det tar sig sakta men säkert, jag upplever det som att hon tycker det är skojigare än vänsteringångarna likväl som att det blir lite omväxling, nyinlärning är alltid lite roligare.
Vi varierade lite med vanlig ingång runt och med apportern, hon morrar lite i greppandet men jag blundar för det nu. Får se om jag måste ta tag i det sedan.
Doddo fick också göra en ingång på plan utifrån med extern bakom dörren – gick superbra, körde ett fotgående + läggande, belönade efter nedläggandet. Superfina lilla busfjollie 😀
Är inte sugen på att tävla igen iår då det finns lite jag vill ändra på innan nästan tävling och jag vill ha tid på mig att pilla med det. Vill än så länge ta LP i varje klass med Dot, så vi har inte direkt så bråttom. 🙂
Slut och stängt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *