I startgroparna

13239079_10156900958770035_5308537717556851255_n
Mycket har hänt senaste tiden, många tävlingar, Talangtruppsläger, fåren har flyttat in, Peak har skadat sig, Peak börjar bli helt återställd, vallning, vann Elitklass lydnad på U-DM,  träning, mängder med jobb och mängder med träning.
Sommaren kryper inpå, jag försöker hålla ett någorlunda normalt tempo för att inte tappa fotfästet i något av mina “vill” och “måste”
Jag har laddat upp och tänker nog fortsätta ladda upp mina tävlingsfilmer på youtube, från början kändes det lite känsligt som i att jag tänkte mig att jahap, nu kommer människor sitta och granska mina filmer och tänka saker som att det där betyget var för snällt eller oj hur kan de ens få betyg för det där osv. Men någonstans så har jag kommit en bit i min prestationsångest tror jag, för jag är ändå oftast nöjd när jag kollar på mina tävlingsfilmer. Även fast det brister på sina ställen för jag ser ändå att det stadigt blir bättre.
Vi kommer nog inte vara det ekipaget som presterar 320p ena gången och 120p andra utan min prognos är att vi sakta men stadigt kommer jobba oss upp på de högre poängen i takt med säkerhet och rutin. För någonstans är det bara att inse, vi är bara i startgroparna även om vi redan kommit långt.
Vi behöver hitta oss själva i Eliten och vad för uppvärmningar som funkar, vilken toppning inför tävling som funkar och hur mycket vi kan tävla, träna och träningstävla för absolut bästa effekt.
Kellie fyller 4 i september och vad är det man brukar säga, ett år i varje tass är kanske det som kommer göra stor skillnad för oss. Göra henne stadigare.
Men oavsett alla tankar och det intensiva år vi har bakom oss och framför oss så är jag redan bara så glad och nöjd.
*2st officiella första pris i Elitklass vilket för oss är personbästa!
*Ungdomsdistriktmästare Elitklass Lydnad 2016
*Vi verkar (ta i trä) lyckats vända vår otrygga trend i gruppmomenten
*Vi har tävlat mycket och det har stärkt oss jättemycket
*Vi har ett bättre, mer koncentrerat samspel och mindre konflikter överlag
*Vi tränar regelbundet för intruktörer som passar just oss vilket har varit en målsättning för 2016 att ha någon som “Coachar” oss.
*Vi har fått mycket bra feedback på vad jag behöver jobba med likväl som vad jag behöver jobba med i Kellies träning
Så ser fram emot vad resten av året har att ge!
Vallentuna

Eskilstuna Förmiddag

Eskilstuna Eftermiddag

Talangtruppstävling Väla Kursgård

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *