Hundar – det bästa som finns!


Tiden går hösten är här och snart redan förbi med tanke på frosten på marken.
Dot är fortfarande gipsad, men nedräkningen för avgipsningen är påbörjad, skulle tro att den ryker om ca 2 veckor om jag inte räknat helt fel. Så snart börjar den nyttiga rehaben, ska bli spännande att lära mig mer om det.
Än så länge så byter vi förband och tar av gipset varannan var tredje dag och böjtränar. Det är lite läskigt för det tar emot så mycket i leden, ny kan hon böja tassen ca 90 grader så det saknas en hel del om man jämför med andra frambenet..
Idag är Tobias på återbesök hos Ashley Jury med henne på Väsbyvet, hoppas verkligen det ser bra ut och att vi får utvärdering på hur det gått hittills. Förra gången tyckte han att vi böjt lite för lite och för snällt…men det sticker ju till i hjärtat när hon tycker det är så obehagligt.
I veckan så hade Mingla sleepover hos mig, vilket både Tobias och Dot verkar ha uppskattat, hon liksom sätter glimt på tillvaron den lilla fartanden. 🙂
Sedan har det även blivit officiellt att jag kommer hämta hem en puppy i slutet på november, har vetat detta ett tag och det känns verkligen jättebra. Blir alldeles varm i magen när jag tänker på det. En liten liten <3
Här kommer lite bilder från den senaste tiden

 

4 Replies to “Hundar – det bästa som finns!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *