how to be the biggest person

Om jag ska dela med mig av något personligt.. Ja då är en av mina stora brister att jag flyr. Flyr situationer, människor, beslut… När det blir lite knivigare så tar jag hellre det kortare stråt, backar och tar avstånd. Blir så trött på mig själv då. Hur svårt ska det va att stå upp för sig själv…
Men idag såg jag att ödet givit mig en situation där jag kan styra mina omständigheter. Och jag tänker va en större person än tidigare i mitt liv och inte bemöta med hämnd utan med ett leende.
Lilla Sällskapet – Om Vingarna Bär

ångrar du dig, aldrig att jag ångrar mig. Det finns inga skäl att titta tillbaks

One Reply to “how to be the biggest person”

  1. Hoppas att det löser sig! Annars får vi ta en repris på vinkvällen (fast det gör jag gärna ändå).
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *