Tillbaka med blogg?

Efter ca. 1 års uppehåll så känner jag mig tillbaka på banan och på något sätt började jag sakna det där med bloggandet lite.. Sagt och gjort – en ny blogg!
En ny blogg, för alla kapitel som har skrivits och avslutats. En ny blogg för alla kommande kapitel.
Lovar inget, för jag vet inte hur det blir.  Hoppas att motivationen för att skriva och lägga upp bilder, blogga om min hundträning och mina hundtankar håller i sig.

Det som hänt under året är en hel del. Avslutade min gymnasietid och hann mer eller mindre njuta av arbetslösheten i 2 dagar innan jag fick jobb.
Har nu jobbat på samma ställe i lite mer än ett år och trivs jättebra.
Var hundlös från augusti -11, valde att ta det svåra beslutet att omplacera Tengil.
Ett sjukt svårt beslut som tärt hårt på mig och mitt hundintresse. Har ställt och ställer mig fortfarande tveksam till om jag någonsin kommer känna så starkt för en hund igen.
Tyvärr så slutade jag dock lita på honom efter att han hoppade på en hund på tävling och trots mycket hårt arbete tillsammans med kurser och dylikt så såg jag inte ljuset i tunneln längre.
Från augusti -11 bor Tengil med familjen Frid i Knivsta och jag önskar dom all lycka även om det inte går en dag utan att jag tänker på honom och saknaden skär i hjärtat.
Från februari så fick jag av en slump hem en bordercollie flicka på 4a år.
Hon märktes först inte så mycket, men ju mer tiden gick desto mer fäst vid henne har jag blivit och hon har funnit sin plats hos mig.

Vi trivs bra ihop och har äntligen börjar hitta varandra i träningen.
Dot, som prinsessan heter, är tidigare agilityhund som jag ska göra mitt bästa att skola om till lydnadshund. Vi hoppas på en tävlingskarriär, men då allt är så oklart just nu och det finns så mycket som jag vill göra så får vi se hur långt vi kommer.
Hon är dock helt klart min älskade lilla prinsessa!
Slut och stängt

2 Replies to “Tillbaka med blogg?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *