Förlåt

Känner inte att jag va mitt bästa jag idag i kommunaltrafiken.
Känner mig mer stressad än vanligt och med en svidande näsa och hals är det ännu svårare att va snäll..
Något jag skäms lite för såhär i efterhand är att jag skyndade mig förbi en tjej med två bergers efter spärrarna i tunnelbanan.. Hade bråttom till tåget och att ena bergern skulle bli rädd och göra ett utfall mot oss tänka jag inte på. Inte innan iallafall men jag förstår att den reagerade. Det hade nog Tengil också gjort.. Frågan är om det gått bättre om jag hojtat till eller om jag fått samma reaktion. Ush får så dåligt samvete… Vet ju hur djävligt det känns med alla gånger ens hund får en dålig erfarenhet av ett hundmöte..
Ska bättra mig!
Inte bara mot hundägare i kommunaltrafiken utan mot människor. Målet är ändå att störa sin omgivning så lite som möjligt.
Tyvärr är det förbjudet att ha hund på så många ställen och det antalet fortsätter att stiga. För att alla som inte valt att ha hund ska känna sig så nöjda som möjligt så måste alla hundägare dra sitt strå och se till så att ens egna hund/ar är sitt allra bästa jag i miljöer där de kan störa andra. Samt den här grejen med hundbajs överallt. Det är inte skog ööööverallt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *