Flyttkaos

2014-01-24 21.56.26Vi lever i något slags flyttkaos nu, 60-70% är nedpackat i flyttkartonger och både jag och Tobbe är något stressade minst sagt.. Man går lite på tårna och väntar på att något ska gå fel medans man håller tummarna för att allt blir som planerat.
På onsdag får vi nycklarna. Någon form av fjärilar i magen.
Det känns bara så stort! Känns helt overkligt, helt jag-måste-nypa-mig-i-armen-overkligt.
Uttöver packandet så tillbringades kvällen igår hos Mimmi med vänner. Riktigt mysigt och väldigt skönt med ett litet avbryt från vardagen.
25jantacomiddag
Idag förutom ännu lite mer packande så skulle vi till ridhuset för träning. Tyvärr vart det inställt men kände mig lite tuff så vi promenerade iväg till ett närliggande sportfält för lite träning.
Konstgräs – plogat – ja det är lyx det en minuskantad söndag i en hundägares värld.
Kellie var inte riktigt sig själv, så känner mig inte jättenöjd med henne idag. Lite splittrad även om det även gjordes många fina bitar.
Doddo gick desto bättre.
Uppkavlade ärmar, bra fokus och bra tryck.
Utmanade henne med en ruta utan band plus lite fotbolls konor i närheten som fälla.
Hon hade lite svårt att hitta linjen, men vi jobbade oss igenom det. Måste bli mer nogrann krind det här med ruta och rutband, hunden ska ju gärna kunna rutan även utan banden.
Fotgåendet gick riktigt fint och hon svarade bra på att jag bröt position när hon studdsade.
Allt som allt känns hon i fin form. Allra stoltast kände jag mig över fjärren. Gick ut på 10-13m, körde 2ans skiften och testade några elitskiften bara för att stämma av om hon var öppen i huvudet. Vilket hon var, superbra!
Nu är bara målet att ta sig igenom nästa vecka, överleva flytten och sedan tillbaks på fötter igen.
Wish me luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *