Fighters keep fighting, put your lighters up, point em' skyward

Sitter då och då och tänker tillbaka på hur livet såg ut för bara ett år sedan. Tungt och ångestfyllt med jämna mellanrum och fullt med omställningar.
Nu 1år senare har så gott som allt ändrats och till det bättre skulle jag faktiskt vilja påstå. Nu mår jag bättre, känner mig gladare och ser nog mer positivt på omvärlden. Helt enkelt lyckligare nu.
Igår träffade vi Jenny med sina vovvar och tränade lite på  Danderyd-Täby BK. Riktigt fin klubb, välskött och fin, hade jag bil hade jag verkligen kunnat tänka mig den.
Dottan gjorde många bra och fina bitar och jag är nöjd med att jag höll mig till planen att detaljträna idag. Planen är att ha detaljpass 2-3 pass till och sedan prova att länka lite igen och se vad som blir bättre respektive sämre.  Jenny hade lite bra tips som vi ska prova också gällande fokuset och i helgen så är det kurs för Lotta Linusson.

Ska fundera lite på vad vi ska ta upp på kursen.
Efter jobbet ska vi träna en stund med Emma och Mingla också. 😀
Känner mig helt träningsgalen just nu, helt underbart!

Kan inte låta bli att sakna dig, varje dag smyger sig tankarna till dig och jag minns det jag vill glömma lika starkt som minnen jag hoppas jag får bära med mig livet ut. Du är one of a kind och du finns alltid i mitt hjärta.
Slut och stängt

One Reply to “Fighters keep fighting, put your lighters up, point em' skyward”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *