Debut på rankingtävling


Jag är i extas, tom, vill skrika, finner inga ord och allt i samma veva. Vi har gjort vår första ranking tävling och jag hade inte ens kunnat drömma om det här. Nog för att jag har Rebeccas peppning om affirmationen och att visualisera i mitt huvud men ändå har det inte riktigt ens känts som en möjlighet att kunna konkurrera. Tvivel att ens kunn göra en någorlunda tävling.
Men på vår första ranking, med fantastiska poäng och fantastisk känsla tog vi en andra placering tätt efter fantastiska Louise och Snipe. Så jäkla sjukt! Så jäkla magiskt!
Nog för att jag ofta känt att vi är lite av ett underdog team som jagat och folk nog inte trott att vi är med i matchen ens.
I december spikade vi SM kvalet, i januari tog vi första pris med nya reglern i Fagersta och igår så öste vi järnet inne på Göteborgs Hundarena och fick med oss 10 fin fina rankingpoäng. Den största vinsten är dock just att det känns som att vi lärt oss segla. Vår resa har absolut inte varit spikrak, det är nog inte någons, men nu jäklar ska vi skörda frukten från förra årets slit.
Jag vill säga att allt klappade inne på plan, men såklart finns det saker att peta i och saker att säkra upp, men helheten satt och vi var där tillsammans. Exakt den här känslan hade vi på Österåker i december. När momentet är slut och jag bara känner YEEEAAAS och Kellie bara strålar och fan det finns inget annat. Fullständig Magi!
Nu ska vi ladda om, ta en tur till ReDog och stämma av att kroppen mår bra efter allt tävlingsträning och tävling för att sedan sätta en plan för kommande veckor.
Ett sidospår jag bara måste nämna, vilken härlig stämning det var på ranking, alla förutfattade meningar om kylig stämning och every man for him self, vilket skämt. Den absolut mysigaste och gladaste tävlingen jag varit på. Förutom landskampen mot Norge med Talangtruppen -16 den är ju förvisso oförglömlig ändå❤️
Avslutningsvis tack till alla som hört av sig och grattat, tack till alla som kom fram och sa fina ord om vår start men fram för allt tack till er som trodde och har trott på oss från där vår resa började❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *