Belöningsutveckling – återkoppling på skrivet inlägg

En sak som slog mig under träningen i ridhuset är att “ja!” ligger snabbare i munnen för leksaksbelöningar när mig. Medan “Ta den!” borde  kanske funka bättre till externa belöningar. Det första kommandot verkar redan inlärt på nära belöningar ändå.
Hm.. ja det finns ju en del att jobba med och påta i innan jag kan börja applicera detta konsekvent på hundarna och lära in det belöningssystem jag vill ha.
Håller även på att fundera kring momentrutiner. Vill jag ha några eller inte?
Mycket spännande tycker jag som inte riktigt vart inne och rotat i den lådan ännu.
Lydnad är den bästa sporten!!!
DSC_6823
hopp och lek!

2 Replies to “Belöningsutveckling – återkoppling på skrivet inlägg”

  1. Jag har börjat fundera på momentrutiner också så det spånar jag gärna kring. Har inga medvetna än så länge men funderar på om det skulle underlätta vid i alla fall några moment.. hmm inte lätt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *