Att sysselsätta sig

DSC_7352
Är väldigt ovan vid att vara själv nuförtiden. Vart tillsammans med min pojkvän i 1,5 år nu och ja innan vi flyttade ihop så sågs vi varje dag nästan. Nu är han bortrest och har varit det i lite mer än en vecka och jag har hållit mig sysselsatt. Träffat kompisar, tränat hundarna, jobbat över, haft körlektioner.. ja you name it. Till och med städat en del.. Allt för att slippa vara ensam. Är så ovan vi att vara ensam.. men det är nyttigt att vara ensam och idag har det bara varit jag och hundarna (och katten).
DSC_7473
Vi sov länge och väl, kom hem sent igår. Vi skulle egentligen mött upp Helen med hundar men jag kände mig för trött så det får bli en annan gång.
Istället gick vi en promenad, åt frukost på balkongen, städade lite och bara mös.
Ett träningspass hann vi med på eftermiddagen med. Jag som vill se resultat snabbare än snabbt hittade tillbaka till min träningsdagbok och satte upp en plan som vi höll oss till.
Utvärderade passet innan vi gick hem och jag känner mig riktigt nöjd där. Älskar att nörda sönder mig inom allt vad hund heter.
Fokuset i Dotens träning var fotposition, vi applicerade tips och tankar som vi snappat upp på kurs och fått i tips av träningskompisar och jag tycker absolut att det blev skillnad. Hon ändrade sitt tankesätt. I början blev hon något osäker och det kommer nog hålla i sig lite, men för att hon inte ska deppa så blir det riktiga pang-belöningar när det sitter. Ska skriva mer om fotpositionen i ett annat inlägg.
Vi kedjade ett ställande under bakåtmarsch utan avslut med 1ans apport och sitta fot, få kommando men inte reagera med att flytta sig framåt. Vi gjorde kedjan två gånger tillsammans och sedan gjorde vi ställandet för sig en sista gång.
Supernöjd med älsklings Pottis idag!
Kellie fick öva mer på bakåtmarsch, vill lära om det. Hon följer bra men vill ha in henne mer på vänstersida så det blir ett fotgående fast med mig gåendes bakåt “på riktigt”
Fick mig en funderare kring hennes engagemang också. Ska sätta mig fnula på det här med leksaker alltså. Även Kellie fick länka lite, vi körde 3m bakåtmarsch med ett gripande i sittande position uttav kampdutt samt explosiv start. Hon var något osäker på gripandet, men övrigt var bra och hon jobbade på fint utan belöning.
Så ser det ut, nu ska jag bara sätta mig och gå igenom lite räkningar så är det dags att bege sig ut igen för en promenad. 🙂
Hopp och lek!

2 Replies to “Att sysselsätta sig”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *