Att bida sin tid

Jag känner att jag hållit mig själv lite på sparlåga rätt länge.
Gjort precis så mycket som jag behöver men inte mer. Tränat så mycket jag behöver för att få nöjda hundar men inte mer. Jag har inte riktigt tränat målinriktat ellet satsat på utveckling. Motivationen har nog funnits där, men inte orken. I sig är det rätt underligt för mig som inte riktigt kan göra saker på en normal nivå..
Jag har nog inte blickat framåt mot allt som jag vet att vi vill men just nu inte kämpar för att nå. Vi har stått och stampat ett tag, letat energi, låtit tiden flyta förbi och bara flytit med. Det har krävts så mycket av mig utanför hundträningen att det någonstans inte är mycket som blivit över.
Men det är okej, that’s life! Ibland behöver man bida sin tid lite innan man tar sats och verkligen ger allt! Så vi bidar tid, samlar energi för den kraftansträningen som kommer krävas. De träningstimmarna som ska läggas, all tanke och planering bakom och den kämparglöd som vi behöver uppbåda.
Men jag är inte riktigt där än. Inte mentalt iallafall. Sedan kanske det var en spark i rätt riktning att vi inte kom med i Talangtruppen den här gången heller. Man tränar ju aldrig så bra som efter en dålig träning eller efter förlust överlag. Iallafall inte jag!   
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *