21 år och Stockholms hundmässa

I fredags fyllde jag år och tillbringade kvällen med pojkvännen och hans kompis. Riktigt trevligt faktiskt och Dot tyckte det var magiskt med akvariumet med alla stora fiskar och rockorna som bodde där.
Lördagen så börjades dagen genom en tripp till Älvsjö för Stockholms hundmässa, en årlig tradition som verkligen är en liten höjdpunkt. Mässan infaller alltid helgen innan eller efter min födelsedag och jag brukar ta för vana att åka dit och unna mig lite egna presenter och spana in tävlingarna.
I år så vart det mest bara shopping dock. Koppel, leksaker, godis mm. men en hel del ansikten som man inte träffar så ofta sprang man såklart in i och även det är en del av charmen. Så mycket härliga hundmänniskor under samma tak under en helg.
 
20121216-215129.jpg
Efter mässan så åkte vi hem och bytte om för att sedan bege oss till mina föräldrar för en födelsedags-/julmiddag.
Supergod mat, härlig stämning och fina presenter. 🙂
När jag var yngre så uppskattade jag inte släkttillställningar lika mycket, men på senare år har jag verkligen insett att släkten är både värst och bäst på alla sätt. Jag skulle inte byta bort dom mot något i världen!
Idag så sov vi till lunch allihopa, Kellie var vi dock uppe med för en kiss, men sen var det bara att somna om. Guldhundar och guldpojkvän. Vi mös alla 4 framför tvn en större del av dagen och det var precis vad jag behövde.
Pigg och glad tog jag och vovvarna sedan bussen till Solna för lite inomhusträning.
Dot fick gå lite fot och Kellie fick leka, äta godis, göra nosduttar och träna på att ligga kvar på en filt medans jag tränade Dot.
Både två skötte sig megafint. Kellie är så duktig runt andra hundar, hon följer efter mig när vi gör något. Kollar lugnt när andra tränar och hälsar gärna om någon råkar komma fram. 🙂
Jag blev sedan hämtad från träningen och tillbringade resten av kvällen hemma hos mamma och pappa med god mat och lite fika.
En bra helg!<3

One Reply to “21 år och Stockholms hundmässa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *