2017s första tävling


Med några lugnare veckor med sparsam träning så kände jag inte att vi hade förutsättningarna att göra en dundertävling, men fokus var mer en avstämning och checka av vad vi behöver till vårens träningsperiod.
Första halvan kändes hon orolig. Fagerstahallen är rätt tight inpå med allt och jag hade värmt upp henne rätt nitiskt för att inte tappa henne i programmet. Så en del ljud och en något orolig Kellie. Men som alltid så tar hon oss alltid runt, det är sällan jag oroar mig för att vi ska nolla något.
Andra omgången var jag mer taggad,  vi värmde upp med mycket fläng, skoj och lek istället. Fick med mig en mycket bättre känsla in.
Jag är inte den som säger “hunden gör alltid sitt bästa” för det tycker jag inte. Att säga så är att underskatta hundens egna vilja.
Men idag var nog den första halvans poängtapp mitt fel.

Däremot behöver vi hem och jobba avslut, för jäklar vad hon bågar i ingångarna nu.
Ska bli kul att gå in i en lång träningsperiod nu😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *